Beste windows 7 gebruikers

Hier kan je off topic praten en muziek, grapjes, artificieel intelligentie (AI), filmpjes en wat weet ik nog allemaal posten
Plaats reactie
d'anvers
    unknown unknown

Beste windows 7 gebruikers

#1

Bericht door d'anvers »

Windows 7 wordt nog steeds veel gebruikt, maar Microsoft houdt vast aan zijn tijdsplanning: op 14 januari 2020 eindigt de ondersteuning ervoor. Voor je het weet is het zover. Maar wat betekent het concreet dat de Windows 7 support stopt en waar moet je op letten? We gaan in op de belangrijkste vragen en geven oplossingen.
Aandachtig gelezen ,ja beste lezers die Windows 7 nog gebruiken.Denk er toch maar eens om over te schakelen naar Linux.
Test het desnoods eerst uit met Live USB/DVD.
Snap je het niet ,stel gewoon je vraag hier op het forum ;)

Windows 7 support stopt

d'anvers
    unknown unknown

Re: Beste windows 7 gebruikers

#2

Bericht door d'anvers »

Microsoft houdt Windows 7-gebruikers extra in de gaten!
Microsoft heeft een nieuwe beveiligingsupdate uitgerold voor Windows 7. Hoewel deze update vooral uit beveiligingspatches zou moeten bestaan, blijkt er extra software te zijn meegeleverd die gebruikt zou kunnen worden om de computer in de gaten te houden.

Lees verder

d'anvers
    unknown unknown

Re: Beste windows 7 gebruikers

#3

Bericht door d'anvers »

Leesde dit weer ergers???
En die onzin dat Microsoft in januari 2020 stopt met ondersteuning voor Windows 7 is ook onzin . Microsoft doet verder met de ondersteuning voor Windows 7 maar zal tegen betaling zijn .
Is natuurlijk broodje aap verhaal voor de gewone gebruiker !

Microsoft roept al jaren dat 14 januari 2020 keihard vaststaat, en je hoeft ook niet te verwachten dat die datum verandert. Toch zijn er twee uitzonderingen gedefinieerd waarin de support verlengd kan worden, al zullen privégebruikers daar niets aan hebben.

De eerste uitzondering: als de op 14 januari gepubliceerde update per ongeluk een nieuw lek veroorzaakt, zal dat worden gedicht (maar verder niets). Daarna is het dan ook echt afgelopen met de gratis updates.

De tweede uitzondering geldt voor iedereen die bereid is te betalen voor verdere ondersteuning door Microsoft. Maar daar zijn wel voorwaarden aan verbonden. Je moet een volumelicentie-overeenkomst hebben met Microsoft (normaliter alleen voor overheden, bedrijven en instellingen). Met een voorgeïnstalleerde Windows-versie of een zelfbouw-pc val je buiten de boot.

Verder kan de support ook tegen betaling met maximaal drie jaar verlengd worden. De exacte kosten zijn niet bekend, maar het is duidelijk dat ze per apparaat gelden en zo hoog zullen zijn dat klanten eerder zullen willen overstappen op Windows 10. Bovendien zal het bedrag ook jaarlijks stijgen.

Plaats reactie