Met Zorin Grid kunt u meerdere Zorin OS-computers op afstand beheren

Als er iets nieuws gebeurd in het thuisland van Zorin OS komt het ongetwijfeld ook hier langs...
Gebruikersavatar
d'anvers
Site Admin
Berichten: 110
Lid geworden op: 04 feb 2020, 20:48
Locatie: antwerpen
    Windows 10 Firefox
Has thanked: 5 times
Been thanked: 16 times

Met Zorin Grid kunt u meerdere Zorin OS-computers op afstand beheren

#1

Bericht door d'anvers »

Een van de belangrijkste hindernissen waarmee instituten worden geconfronteerd, is het beheren en bijwerken van meerdere Linux-systemen vanaf een centraal punt.

Nou, Zorin OS heeft een nieuwe cloudgebaseerde tool bedacht waarmee je meerdere computers met Zorin OS kunt beheren vanuit één enkele interface. U kunt de systemen bijwerken, apps installeren en alle systemen op afstand configureren met behulp van deze tool genaamd Zorin Grid .
Zorin Grid is een hulpmiddel waarmee het eenvoudig wordt om een ​​vloot Zorin OS-computers in bedrijven, scholen en organisaties op te zetten, te beheren en te beveiligen.

Als het gaat om het beheren van Linux-distributies (hier, Zorin OS) op een groot aantal systemen voor een organisatie - is het vrij tijdrovend.

Als het eenvoudiger wordt om Linux-systemen te beheren, zullen meer organisaties geïnteresseerd zijn om Linux te gebruiken, net zoals de Italiaanse stad Vicenza Windows verving door Zorin OS .

Om dezelfde reden besloot het Zorin-team om ' Zorin Grid ' te creëren met behulp waarvan elke school, ondernemingen, organisaties en bedrijven hun Zorin OS-aangedreven machines gemakkelijk kunnen beheren.

Zorin Grid Lets You Remotely Manage Multiple Zorin OS Computers
Gratis computerhulp België

'Zij die weinig denken, vergissen zich heel veel.'

Plaats reactie