Canon PIXMA TS3151

Hier vindt je alle gestelde vragen en oplossingen van het jaar 2019
Gebruikersavatar
Jumper
Berichten: 8
Lid geworden op: 13 apr 2019, 19:20
    unknown unknown

Re: Canon PIXMA TS3151

#21

Bericht door Jumper »

Als je dat kan doen in alle rust zonder gestoord te worden lukt het veel beter. :bravo2:
Ik heb ook niet graag pottekijkers op mijn vingers.

d'anvers
    unknown unknown

Re: Canon PIXMA TS3151

#22

Bericht door d'anvers »

Hoi Jumper,
Ik heb ook niet graag pottekijkers op mijn vingers.
Buurman is geen pottenkijker ,is ne brave ;)
Heb die printer bij mij gehaald zodat we niet moeten afspreken wanneer enzo....gepensioneerde mensen hehen tijd te kort :gieren:
Gisteren lukte het niet met handleiding van Cannon zelf :o
Die van onze Stegiman is beter.
Mvg
d'anvers

Gebruikersavatar
stegiman
Berichten: 122
Lid geworden op: 21 apr 2019, 11:55
    unknown unknown
Been thanked: 22 times

Re: Canon PIXMA TS3151

#23

Bericht door stegiman »

Prima.
Hoe moet ik tekst in vak krijgen op deze forum?
Zoals bij jou: Ik heb ook niet graag pottekijkers op mijn vingers.

d'anvers
    unknown unknown

Re: Canon PIXMA TS3151

#24

Bericht door d'anvers »

Beste Stegiman ,
Heb je dit over mij?
Nee hoor ben super blij met je tip voor printen :bravo2:
Nu nog scannen aub ;)
Verborgen inhoud
Je moet geregistreerd en aangemeld zijn om de verborgen inhoud te kunnen zien.
Mvg d"anvers

Gebruikersavatar
stegiman
Berichten: 122
Lid geworden op: 21 apr 2019, 11:55
    unknown unknown
Been thanked: 22 times

Re: Canon PIXMA TS3151

#25

Bericht door stegiman »

Scannen doe ik met vuescan doch het is niet gratis.
Je hoeft zelfs niet te installeren en je kan dat ook gebruiken in Windows
Gewoon klikken op vuescan en dat kan zelfs vanaf usb-stick

Als je liever dat ik een ander probeer zal ik dat doen.

d'anvers
    unknown unknown

Re: Canon PIXMA TS3151

#26

Bericht door d'anvers »

Hoi Stegi,
Doe het zelfde met de download van de scanner en uitpakken en dan die sh gedoe in terminal.
Maar soms leer ik nog snel bij met men oude cellen :mrgreen: dan zie ik wel wel dat de terminal zich afsluit .
Wat niet gebeurde met insstall van printer ? Dan zag ik wel installatie gelukt .

Mvg
d'anvers

Gebruikersavatar
stegiman
Berichten: 122
Lid geworden op: 21 apr 2019, 11:55
    unknown unknown
Been thanked: 22 times

Re: Canon PIXMA TS3151

#27

Bericht door stegiman »

Grijze cellen werken echt niet goed maar je hebt dat goed gedaan.
Open terminal en typ dit: scangearmp2
Je moet de eerste keer en ik geloof bij ieder opstart scanner laten zoeken en hij vind die wel.

Trouwens: In Windows 10 werkt dat ook zo in powershell of opdrachtprompt
Bijlagen
scan01.png
scan01.png (10.32 KiB) 83 keer bekeken
scan01.png
scan01.png (10.32 KiB) 83 keer bekeken
scan02.png
scan02.png (20.87 KiB) 83 keer bekeken
scan02.png
scan02.png (20.87 KiB) 83 keer bekeken

d'anvers
    unknown unknown

Re: Canon PIXMA TS3151

#28

Bericht door d'anvers »

Grijze cellen werken echt niet goed
Ha Stegi wa lachen met oude mensen :gieren:
Maar zal zeker je tips proberen zal morgen niet zijn ...maar .....
In elk geval al :thanks:
Je leest me nog wel laat je slaap er niet voor :mrgreen:
Mvg
d'anvers

Gebruikersavatar
stegiman
Berichten: 122
Lid geworden op: 21 apr 2019, 11:55
    unknown unknown
Been thanked: 22 times

Re: Canon PIXMA TS3151

#29

Bericht door stegiman »

Snelkoppeling maken:
Met de rechtermuisknop ergens op desktop en klik dan op Maak hier een nieuwe starter
Vul dan in zoals afbeelding

Klik dan op icoontje en kies je embleem(icoontje) ofwel die je gemaakt had of gedownload en klik je op icoontje en klik dan op kies
Als je klaar bent dan op OK
Dan kies je voor menulijst ofwel bureelblad: kies nee
Bijlagen
scan03.png
scan03.png (19.83 KiB) 80 keer bekeken
scan03.png
scan03.png (19.83 KiB) 80 keer bekeken
scan05.png
scan05.png (27.95 KiB) 80 keer bekeken
scan05.png
scan05.png (27.95 KiB) 80 keer bekeken
scan04.png
scan04.png (10.46 KiB) 80 keer bekeken
scan04.png
scan04.png (10.46 KiB) 80 keer bekeken

d'anvers
    unknown unknown

Re: Canon PIXMA TS3151

#30

Bericht door d'anvers »

Hoi Stegi,
Printen en scannen is gelukt :mrgreen:

Afbeelding

Code: Selecteer alles

scangearmp2
Krijg ik wel deze melding
Afbeelding

Snelkoppeling maken:is niet gelukt ...is voor later dan .
Mvg
d'anvers

Gesloten