Ubuntu 19.10 Ermine

Hier kunt u informatie vinden over Ubuntu
Plaats reactie
d'anvers
    unknown unknown

Ubuntu 19.10 Ermine

#1

Bericht door d'anvers »

Afbeelding

Ubuntu-releases worden altijd alfabetisch benoemd, dus een genie hoefde niet te weten dat de codenaam Ubuntu 19.10 een alliteratief adjectief / dier-combo zou gebruiken op basis van de letter "E".
Toegegeven, we hebben amper tijd gehad om alle Ubuntu 19.04-functies die in de nieuwste release beschikbaar zijn, te gebruiken, maar de planning voor de volgende versie van Ubuntu is al aan de gang!
Wat te verwachten in 19.10

Ubuntu 19.10 wordt de volgende korte-termijnrelease van het op Linux gebaseerde besturingssysteem. Het is ook een belangrijke, omdat dit de laatste kans is om een ​​belangrijke nieuwe functie neer te zetten voor de supportversie van volgend jaar, Ubuntu 20.04 LTS.

Ubuntu 19.10-functies bevatten GNOME 3.34, een vernieuwde diapresentatie van het installatieprogramma, ondersteuning voor ZFS-installatie en nog veel meer.

Ubuntu 19.10

Ubuntu 19.10 Codename
d'anvers
    unknown unknown

Re: Ubuntu 19.10 Ermine

#2

Bericht door d'anvers »

Ubuntu 19.10 Releasedatum & geplande functies
Ubuntu 19.10 is gepland voor release op 17 oktober 2019,
Vuist omhoog: omdat dit de laatste release op korte termijn is voordat de volgende release op lange termijn voor ondersteuning (LTS) wordt verwacht, zullen Ubuntu-ontwikkelaars ervoor kiezen nu enkele belangrijke wijzigingen door te voeren.

Op deze manier kunnen ze eventuele implementatie- of bruikbaarheidsproblemen vóór april volgend jaar oplossen.

En de grootste verandering in Ubuntu 19.10 is de beslissing om NVIDIA-stuurprogramma's op te nemen in de ISO- installatiekopie. Dit maakt het voor Ubuntu-gebruikers veel eenvoudiger om de eigen (gesloten bron) schijven voor hun hardware te installeren (voor betere prestaties).

Lees er alles over

Ubuntu 19.10 Release Date & Planned Features
d'anvers
    unknown unknown

Re: Ubuntu 19.10 Ermine

#3

Bericht door d'anvers »

Ubuntu 19.10 zal sneller opstarten dankzij LZ4-compressie
Iedereen die Ubuntu 19.10 volgende maand installeert, zal meer dan een nieuw lichtthema vinden om zich over te verbazen - aangezien opstarttijden ook sneller zullen zijn.

De technici van Canon hebben verschillende compressieopties getest op de Ubuntu-installatiekopie, op zoek naar het beste compromis tussen de beste compressie (dwz kleine bestandsgroottes) en decompressie (dwz snelle uitpaktijden).

Maar het was het LZ4-decompressie-algoritme dat de meest merkbare winst in de tests liet zien.

Ubuntu 19.10 Will Boot Faster Thanks to LZ4 Compression
Plaats reactie

Terug naar “Ubuntu”