Met Zorin Grid kunt u meerdere Zorin OS-computers op afstand beheren

Als er iets nieuws gebeurd in het thuisland van Zorin OS komt het ongetwijfeld ook hier langs...
Verwijderde gebruiker 180
    Windows 10 Firefox

Met Zorin Grid kunt u meerdere Zorin OS-computers op afstand beheren

#1

Bericht door Verwijderde gebruiker 180 »

Een van de belangrijkste hindernissen waarmee instituten worden geconfronteerd, is het beheren en bijwerken van meerdere Linux-systemen vanaf een centraal punt.

Nou, Zorin OS heeft een nieuwe cloudgebaseerde tool bedacht waarmee je meerdere computers met Zorin OS kunt beheren vanuit één enkele interface. U kunt de systemen bijwerken, apps installeren en alle systemen op afstand configureren met behulp van deze tool genaamd Zorin Grid .
Zorin Grid is een hulpmiddel waarmee het eenvoudig wordt om een ​​vloot Zorin OS-computers in bedrijven, scholen en organisaties op te zetten, te beheren en te beveiligen.

Als het gaat om het beheren van Linux-distributies (hier, Zorin OS) op een groot aantal systemen voor een organisatie - is het vrij tijdrovend.

Als het eenvoudiger wordt om Linux-systemen te beheren, zullen meer organisaties geïnteresseerd zijn om Linux te gebruiken, net zoals de Italiaanse stad Vicenza Windows verving door Zorin OS .

Om dezelfde reden besloot het Zorin-team om ' Zorin Grid ' te creëren met behulp waarvan elke school, ondernemingen, organisaties en bedrijven hun Zorin OS-aangedreven machines gemakkelijk kunnen beheren.

Zorin Grid Lets You Remotely Manage Multiple Zorin OS Computers

Plaats reactie

Terug naar “Zorin nieuws en tips”