Ik krijg de foutmelding: “Error during license server request”

Heeft u een vraag over foto, video of audio, dan kunt u hier uw vragen stellen.
Gebruikersavatar
Anjo
Berichten: 148
Lid geworden op: 21 apr 2019, 08:36
    Linux Chrome
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Re: Ik krijg de foutmelding: “Error during license server request”

#21

Bericht door Anjo »

Ik denk dat t een linux-dingetje is.

Ik kan in Zorin ook bijna geen enkele zender bekijken terwijl ik onder windows en android probleemloos via dezelfde browser alle kanalen bekijk.

Gebruikersavatar
d'anvers
Site Admin
Berichten: 117
Lid geworden op: 04 feb 2020, 20:48
Locatie: antwerpen
    Windows 10 Firefox
Has thanked: 5 times
Been thanked: 17 times

Re: Ik krijg de foutmelding: “Error during license server request”

#22

Bericht door d'anvers »

Hoi Jos,
org.w3.clearkey/persistentState
com.widevine.alpha/persistentState
Dit is juist,daarmee kun je zien of het TRUE of FALSE is.
Als het helemaal niet meer mocht lukken dan ga ik het proberen met CrossOver:
Wat wil daarmee doen?Is niet gratis hoor!
Mvg
d'anvers
Gratis computerhulp België

'Zij die weinig denken, vergissen zich heel veel.'

Gebruikersavatar
d'anvers
Site Admin
Berichten: 117
Lid geworden op: 04 feb 2020, 20:48
Locatie: antwerpen
    Windows 10 Firefox
Has thanked: 5 times
Been thanked: 17 times

Re: Ik krijg de foutmelding: “Error during license server request”

#23

Bericht door d'anvers »

I
k denk dat t een linux-dingetje is.
Kan aan KPN zelf liggen!
En hun antwoorden ja die zijn ook niet bijzonder.
Wat in #6 staat...ja wat moeten we ermee? Ik weet het niet :o
Mvg
d'anvers
Gratis computerhulp België

'Zij die weinig denken, vergissen zich heel veel.'

Gebruikersavatar
Anjo
Berichten: 148
Lid geworden op: 21 apr 2019, 08:36
    Linux Chrome
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Re: Ik krijg de foutmelding: “Error during license server request”

#24

Bericht door Anjo »

Waarom onder Windows dan wel alles zichtbaar?

En android heeft ook geen silverlight voor zover ik weet....

Gebruikersavatar
d'anvers
Site Admin
Berichten: 117
Lid geworden op: 04 feb 2020, 20:48
Locatie: antwerpen
    Windows 10 Firefox
Has thanked: 5 times
Been thanked: 17 times

Re: Ik krijg de foutmelding: “Error during license server request”

#25

Bericht door d'anvers »

Waarom onder Windows dan wel alles zichtbaar?
Tja Anjo windows is geen Linux!
Jaren geleden ook eens problemen gehad (denk met VTM of..)werkte ook in Win maar niet in Linux.
Fout lag bij hun na een tijd was het opgelost.
Mvg
d'anvers
Gratis computerhulp België

'Zij die weinig denken, vergissen zich heel veel.'

Gebruikersavatar
d'anvers
Site Admin
Berichten: 117
Lid geworden op: 04 feb 2020, 20:48
Locatie: antwerpen
    Windows 10 Firefox
Has thanked: 5 times
Been thanked: 17 times

Re: Ik krijg de foutmelding: “Error during license server request”

#26

Bericht door d'anvers »

@Jos
Probeer eens volgende
Klik in FFop extra >>>ADD-ons>>>>in de zoekbalk typ je silverlight>>>neem de eerste en klik op toevoegen.
Zelf getest in Ubuntu 19 natuurlijk kan ik niet testen of het werkt ;)
Zou zeggen probeer eens :succes:
Mvg
d'anvers
Gratis computerhulp België

'Zij die weinig denken, vergissen zich heel veel.'

Gebruikersavatar
Jos
Berichten: 35
Lid geworden op: 09 mei 2019, 07:17
    Ubuntu Firefox
Been thanked: 4 times

Re: Ik krijg de foutmelding: “Error during license server request”

#27

Bericht door Jos »

Ik heb zojuist gelezen dat CrossOver nu helemaal gratis is:

https://www.techzine.nl/nieuws/workplac ... gratis-weg

CrossOver Linux: een ultieme gids voor het uitvoeren van Windows-programma's en games op Linux:

https://translate.googleusercontent.com ... ioXXCJ8jhQ

Misschien is dit nog een mogelijkheid om weer KPN online te kunnen ontvangen.
Vriendelijke groeten,
Jos

Gebruikersavatar
d'anvers
Site Admin
Berichten: 117
Lid geworden op: 04 feb 2020, 20:48
Locatie: antwerpen
    Windows 10 Firefox
Has thanked: 5 times
Been thanked: 17 times

Re: Ik krijg de foutmelding: “Error during license server request”

#28

Bericht door d'anvers »

Erik_ schreef:

Omdat we nu drie topics hebben hierover plaats ik dit bericht even in alle drie:

Dit is super irritant, dus ik snap dat jullie graag een oplossing willen. Vanwege het feit dat het hier gaat om verschillende browsers en verschillende Linux distro's waarbij allemaal de persistent state van de Widevine DRM op false blijft staan verwacht ik dat dit een issue is van Widevine zelf. En dan ook door hen opgelost moet worden. Desalniettemin heb ik dit ook doorgegeven aan onze iTV mensen en wordt er gekeken of er iets is dat wij kunnen doen. Als dat zo is, kom ik dat hier aangeven.



Ik heb een, korte, update hierover vanuit KPN. Er wordt door de iTV ontwikkelaars gekeken naar een andere oplossing om alsnog DRM content (alles behalve NPO 1-3) te kunnen afspelen op Linux. Maar dit is een ingewikkeld iets. Er is op dit moment dan ook nog niet aan te geven of we hier een andere oplossing voor kunnen vinden en wanneer je dan weer via Linux iTV Online zou kunnen kijken (los van NPO 1 t/m 3).



Ik markeer dit voor nu als antwoord. Als er verdere updates zijn vanuit KPN kom ik er op terug.
Dit bericht dag oud bij KPN van een moderator
Zodus denk dat we kunnen blijven na oplossing die er waarschijnlijk niet is :roll:
Enkel KPN denk ik.
hier de link
Zou zeggen Jos beetje geduld ,want je bent niet alleen!Voor je dingen gaat doen ;)
Mvg
d'anvers
Gratis computerhulp België

'Zij die weinig denken, vergissen zich heel veel.'

Gebruikersavatar
d'anvers
Site Admin
Berichten: 117
Lid geworden op: 04 feb 2020, 20:48
Locatie: antwerpen
    Windows 10 Firefox
Has thanked: 5 times
Been thanked: 17 times

Re: Ik krijg de foutmelding: “Error during license server request”

#29

Bericht door d'anvers »

Hoi Jos,
Al een oplossing gevonden?
Mvg
d'anvers
Gratis computerhulp België

'Zij die weinig denken, vergissen zich heel veel.'

Gebruikersavatar
stegiman
Berichten: 123
Lid geworden op: 21 apr 2019, 11:55
    Linux Chrome
Been thanked: 22 times

Re: Ik krijg de foutmelding: “Error during license server request”

#30

Bericht door stegiman »

Ik kan niet testen omdat je moet inloggen bij KNP want dat wordt regelmatig gevraagd.
Ook bij Ziggo is dat zo.

Gesloten