Email or Password Hacked?

Hier kunt u Linux tips en nieuws lezen
Gebruikersavatar
d'anvers
Site Admin
Berichten: 117
Lid geworden op: 04 feb 2020, 20:48
Locatie: antwerpen
    Windows 10 Firefox
Has thanked: 5 times
Been thanked: 17 times

Email or Password Hacked?

#1

Bericht door d'anvers »

Waarom cybersecurity monitoring belangrijk is

Tegenwoordig zijn datalekken als natuurrampen. In de gestage drumbeat van onheilspellend nieuws, is het gemakkelijk om elk lek van persoonlijke informatie, gehackte wachtwoorddatabases en compromissen over cyberbeveiliging uit het oog te verliezen. Het is nog moeilijker om de reikwijdte en impact van elke informatiebeveiligingsgebeurtenis volledig te begrijpen. Hoeveel accounts zijn echt getroffen? Wie heeft het hacken gedaan? Zijn mijn gegevens gestolen? Is dit dezelfde hack waar we vorige week over hoorden of is het iets nieuws?

Het zou je vergeven zijn als je verlamd zou zijn of misschien zelfs een beetje gelaten en apathisch in het gezicht van constante cybersecurity-bedreigingen en mededelingen. Maar u moet niet op uw hoede zijn.

Als u de afgelopen vijf jaar online bent geweest, is het bijna onvermijdelijk dat uw persoonlijke gegevens of uw gebruikersnaam en wachtwoord meer dan eens zijn aangetast. Het kan voelen alsof je één account bent tussen 2 miljoen gehackte accounts voor sommige sites die je niet meer gebruikt, is het niet erg. Maar hackers kunnen systematisch informatie van verschillende inbreuken samenvoegen om te trianguleren op grotere vissen, zoals uw online bankrekening of uw e-mail of cloudopslagaccount.

Elke keer dat er een inbreuk plaatsvindt, moet u actie ondernemen. Firefox Monitor helpt u beslissen welke actie u moet ondernemen en waar.

Email or Password Hacked? Firefox Monitor is On it
Gratis computerhulp België

'Zij die weinig denken, vergissen zich heel veel.'

Plaats reactie